17 ianuarie 2009

Exercitiu de transparenta - Darius Valcov

Ca orice politician care se ştie cu musca pe căciulă, Darius moderează comentariile de pe blogul propriu. Asta pentru că adevărul doare, şi poate să facă rău la imagine. Poate să deschidă ochii electoratului, să îi pună pe gânduri.

Haideţi să vedem ce se întâmplă dacă în comentariul tău nu pupi funduleţul gras şi păros al primar unsuros. Azi, 17 ian la 1 PM am postat un comentariul de mai jos pe site-ul lui Valcov, şi vă provoc să ne uităm împreună cat de transparent este MARELE NOSTRU PRIMAR ....


Iată şi comentariul meu, dacă îl vedeţi şi la el pe blog, da-ţi-mi un semn!!

"Hei Maria, nu te lasa furata de gardul proaspat vopsit. In curte este un animal de prada, care a îndatorat oraşul pana peste cap, ca sa ia ochii naivilor.

Hai sa vedem ce se întâmplă in viitorul apropiat, când încep sa vina creditorii sa bata la uşa administraţiei sa le fie plătite ratele lunare, iar veniturile oraşului se vor evapora cu închiderea lui Alro si a celorlalte firme dependente de aceasta. Sa vedem atunci ce primar competent avem.

Mult succes Darius in lupta cu datoriile pe care le-ai făcut ca un om gospodar ce eşti! A.. si sa te vedem acum cum lupţi cu problemele cu echipa de mameluci incompetenţi pe care ai format-o prin diferitele instituţii!!"

4 comentarii:

Anonim spunea...

Atentie la urmatorul primar domnule Vilcov! Se numeste Mugurel si are o experienta de 25 de ani in vest!Este bine ca ai reusit sa faci un oras frumos dar crezi ca o sa putem sa platim datoriile? Eu sint putin scheptic!"O sa incercam sa iesim curati din ,,aglomerati" asta de bani imprumutati si sper ca europarlamentar sa ajuti Slatina si pe noul primar!

Anonim spunea...

Ah! Am uitat sa te rog sa ma sutii Darius si sa ma ajuti sa si cistig ! Eu sint Slatinean si vreau ca Slatina mea sa fie in Romania un oras de care sa se vorbeasca la superlativ! Daca cei care ma cunosc vor dori sa ma sutina e ok!Am multe solutii in cap,cum o sa mearga mai departe!Mugurel Craciunica ma numesc!Vreau sa tii minte numele asta. Te vei mai lovi de el! Mult succes daca urci mai sus pe scara politica!

Anonim spunea...

Si iata cum in premiera aflam numele viitorului primar al Slatinei: Mugurel Craciunica!

Anonim spunea...

After getting more than 10000 visitors/day to my website I thought your slatina.blogspot.com website also need unstoppable flow of traffic...

Use this BRAND NEW software and get all the traffic for your website you will ever need ...

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

In testing phase it generated 867,981 visitors and $540,340.

Then another $86,299.13 in 90 days to be exact. That's $958.88 a
day!!

And all it took was 10 minutes to set up and run.

But how does it work??

You just configure the system, click the mouse button a few
times, activate the software, copy and paste a few links and
you're done!!

Click the link BELOW as you're about to witness a software that
could be a MAJOR turning point to your success.

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com